[LOPPU] Thinkpad T61 T400 W500 tuuletin


[LOPPU] Thinkpad T61 T400 W500 tuuletin

Tuotenro: lenovo-t61-t400-w500

Tuote on väliaikaisesti lopussa.

Ilmoita saatavuudesta
10,00 €
6,00

Väsähtäneen tuulettimen alhaisesta pyörintänopeudesta varoittava Fan Error on ehkä yleisin Lenovo-vioista ja tällä edullisella varaosalla korjaat sen minimikustannuksilla. Tämä tuuletin sopii IBM/Lenovo malleihin Thinkpad T61, T400 ja W500.

HUOM! Yleensä pyrimme tarjoamaan vain mahdollisimman laadukkaita, täysin alkuperäistä vastaavia osia, mutta tässä tapauksessa kyseessä on huokea varaosa, joka voi erota mitoiltaan ja muotoilultaan aavistuksen alkuperäisestä. Ainakin joissain malleissa asentamisessa pitää varautua askartelemaan vähän ylimääräistä, jotta pyörijän saa pysymään luotettavasti juuri sille varatussa tilassa ilman, että se osuu vastapuolen suojapeltiin. 

Sama osa "melkein sopii" T60:seen, mutta T60:n mallissa erotuksena pienet tartuntakynnet reunoissa. Lisäksi kaikkiin T60-malleihin (esim. 26R9631) ei saa helposti vaihdettua pelkkää pyörijää kuten T61:seen, joten siihen pidämme valikoimissa vain satunnaista pientä valikoimaa täydellistä tuuletinta, saatavuuden mukaan.

Tarvikeosa, vastaava kuin Lenovo P/N 42W2461 ja FRU 42W2460. Alkuperä vaihtelee saatavuuden mukaan, joten merkintätarran väri ja tuotemerkki vaihtelee. Takuu 6 kk.

Viimeinen erä T61-irtotuuletinta, tämän erän loputtua mallia ei enää oteta valikoimiin.

 

Tässä kolmannen osapuolen tarjoama mallivideo T61:n purkujärjestyksestä Youtubessa: ...ja tässä samoin kolmannen osapuolen tarjoama mallivideo itse tuuletinosa vaihdosta
vanhaan tuuletusasetelmaan (Youtube), joskin vähäisemmälläkin alumiinifolion kanssa
askartelulla pärjää. Tästä kuitenkin näkee hyvin kiinnitystavan
:

Videot eivät ole meidän tekemämme ja ne tarjotaan vain viitteenä purkuvaiheista. Emme ota vastuuta
videoissa esitetyn sisällön oikeellisuudesta tai sen perusteella tehdyistä omatoimikorjauksista. Videoiden
esittäminen tapahtuu Youtube-käyttöehtojen 
kohdan 5.1 F (iii) mukaisella tavalla.

Selaa tätä tuoteryhmää: Tuulettimet Lenovo/IBM -kannettaviin